Det är så ynkligt


20130312-204551.jpg
Lilla mopsen är så ynklig här hemma. När vi hämtade Bowie i söndags efter vår fantastiska weekend på Thorskogs slott var det inte en livsglad liten mops vi mötes av. Istället var det en ynklig, eländig liten mops som var svullen om magen. Matte som också är svullen om magen känner givetvis empati med sin medsyster eftersom hon minns väl hur det är att löpa (nu när matte istället är gravid är ännu värre då det som att ha PMS x 2). De stora runda ledsna ögonen och de ljudliga suckarna är som små knivar i matteshjärta. Vid såna här tillfällen är bara en sak som hjälper soffhäng och choklad. Nu får inte mops vara i soffan när hon löper och choklad är giftigt för vovvar så vad ska en matte göra?!
Matte är rådig och plockar fram lite glass ur frysen som hon serverar bredvid soffan. Det är första gången som mops får smaka glass och som hon älskade det. Jag tror inte hon andades innan skålen var tom på varenda glasspartikel.

20130312-210216.jpg
Liten glassmustasch på mopsen.

Dagen efter vart en liten pruttfest för mopsen. Hennes lilla mage är bara van vid torrfoder så 3 matskedar glass satte sina spår. Lätt värt pruttarna för att se lyckan på mops när hon fick smaka glass.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s