Det spelar ingen roll


Det spelar ingen roll hur roligt kvällen var, eller skönt det var att få vara vuxen en stund… att komma hem efter att Burrito har somnat känns alltid skit. Att inte få krama och känna den varma mjuka kroppen mot min och få säga godnatt gör ont.

20140316-200205.jpg
Idag vart det en tur till storstan för att gå på musikalen flashdance med mamma och lillasyster. Musiken, dansen och glädjen på scenen var underbar och bitvis väldigt medryckande, men att försöka göra musikal på 2,5h med paus av ett så pass tunt material som spelfilmen blir bitvist ganska pajigt. Well, de ska ha plus för att man försökt tona ned den unkna sexism som finns i filmen och gett den chauvinistiska Nick en mer tilltalande karaktär.
Kul hade jag och när jag stod där med mitt vin i pausen kände jag som om allt kunde hända. Jag blev sådär pinsam och festsugen, jag vill smita ut och röka en cigg och känna mig helt wild and crazy likt en tonåring (fast jag inte började feströka förens jag fyllde 20) . Efter musikalen gick vi alla ut och käkade på en italiensk restaurang vilket var supertrevligt, men ändå ville jag mest av allt hem. Att kolla på klockan och inse att när middagen är slut är Burrito det också och redo för sängen. Jag trodde inte att det skulle kännas så här, att det gör ont i en av längtan fast man bara varit borta i några timmar. Föräldrarskapet, vilken stark grej alltså!!

20140316-201955.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s